31 augusti 2008 (Söndag)

Motion:
3 timmars städande

Flaskor vatten:
2

Nutrilett:
2
Mat: 4 korvbröd med smält smör i

Före och efter!



Vi möblerade om lite grann idag. Det kanske inte syns så bra på bilden, men vi har flyttat bordet mot fönstret med kortsidan i vilket fall. Hoppas det syns bra!

Bilden är lite otydlig kanske. Pilarna ska egentligen vara åt motsatta håll, men det blev lite knas.

Charmtrollet nummer 1



Han charmar sig som vanligt. Mammas lilla ögonsten är han!

Åh, nu är jag äntligen klar med dammsugning och moppning i alla rum. Det enda mer som ska göras idag är att rensa kattlådorna och tvätta. Eftersom sambon har ont i foten så han knappt kan gå så får jag springa i trappor sen och tvätta med mina dåliga knän. Jaja, men så är livet. Jag önskar bara vi hade en tvättmaskin.

Jag är vrålhungrig också, men jag orkar inte blanda en shake till mig så jag får vänta. Jag vet, jag är lat. Jag behöver faktiskt vila efter städandet eftersom jag gjort allt shälv och inte fått något hjälp. Så är det varje gång nästan. Menmen, så kan det vara ibland.

Soya





Visst har hon skön stil? Hon har börjat ligga så ganska ofta nu för tiden. Innan låg hon alltid som en liten boll. Undrar hur det kommer sig att hon ligger så nu?

Jag har dammsugat och moppat storarummet nu
, så nu är ett rum klart iaf. Nu ska jag fixa mat till M och mata honom och sen ska jag fortsätta med städningen. See ya later!

Jag vill ha er åsikt



På min förra blogg hade jag något som hette Veckans blogg. Där man först nominerade vem man ville skulle bli Veckans blogg, efter nomineringen var slut valde jag ut 10 stycken bloggar jag tyckte om. Sen var det dags att rösta under från en måndag till en torsdag. På fredagen räknade jag ut rösterna och presenterade vem som vann och vinnaren fick ett litet uppslag i ett inlägg.

Jag är inte säker på om jag vill ha det här eller inte. Därför undrar jag om ni tycker jag ska ha det? Men om jag skulle börja med det på denna bloggen kommer jag göra lite ändringar.

Ändringarna kommer vara:
*  5 bloggar som man röstar på.
*  Jag kommer ställa några frågor till vinnaren som sedan kommer upp i ett inlägg.

Det är nog bara dom ändringarna jag kommer ha, som jag kommit på än så längre.

Så, vad tycker ni? Skulle det fortfarande vara kul att ha det?

Bloggkoll

Bloggkoll


Bara så ni vet kan ni prenumerera på min blogg så ser ni när jag skrivit ett nytt inlägg, och eftersom jag har 0 prenumeranter vill jag ha lite fler. Så lägg till mig nu ;)

Ni kan klicka på antingen den bilden ovanför detta inlägg eller på den i sidomenyn. Valet är ert.

Såhär fungerar bloggkoll:


M<3



Jag hoppas verkligen min lilla kille slipper bli sjuk.
Sambon har vart sjuk sen i fredags och jag tror jag börjar bli det med. Är snuvig och har hosta på morgonen. Så jag hoppas att han slipper det. Det är inte så kul när han är sjuk. Han var förskyld i julas och han hade jätte jobbigt för att sova och hatade när man tog näsdroppar på honom. Om han nu blir sjuk hi

Morsningkorsning



Denna bild tog jag igår också.

Vilken skillnad det är på himlen idag. Nu är det mulet och tråkigt väder, men det passar bra idag för vi ska städa. Yay, eller inte. Det är så tråkigt men det behövs verkligen städas här hemma. Kanske kommer upp lite bilder på lägenheten senare.

Jag har inget mer vettigt att skriva idag så jag skriver lite senare istället.
Då kanske jag har något vettigt att skriva. Haha.

30 augusti 2008 (Lördag)

Promenad:
ca 1 timme

Flaskor vatten (0,5 l)
1 + en flaska MER

Nutrilett: 2
Mat: Några smörgåsar, korv med bröd, cocos godis och en halv pizza (som inte var det minsta god)

Vikt: 104 kg
Midja: 126 cm
Höft: 115 cm
Lår: 66 cm
Överarm: 37 cm
Brösten:  115 cm

Förra veckans mått och vikt:

Vikt: 106 kg
Midjan: 127 cm
Höft: 115 cm
Lår: 67 cm
Överarm: 35 cm
Bröst: 115 cm

Kommentar: Förra veckans mått tog jag på förmiddagen innan jag ätit något, denna veckan tog jag precis nyss, så då skiljer det lite för man blir mer svullen när man ätit och speciellt när jag druckit mjölk (som jag inte tål). Jag tar nya mått imorgon på förmiddagen och uppdaterar inlägget då. Så vet jag mer exakt :)

Leka på lekplatsen



Vi lekte på lekplatsen vid oss idag. Det var
riktigt populärt tyckte M, som ni ser på bilden. Vi gungade lite på gungorna och på såna där man sitter på, vad dom nu heter. Så bra koll har jag. Haha. Nej, nu ska jag ta o kolla på Cold case som börjar om 10 minuter på 5an.

Charmar sig ;)



Här charmar sonen sig som vanligt. Världens gulleplutt är han. Imorse ställde han sig upp riktigt mot soffan för första gången. Så stolt man var då! Han börjar verkligen bli stor nu!

Himlen



Jag har blivit totalt kär i den här bilden! Den blev så underbart vacker, tycker inte ni det?

Nystarten den 16 augusti 2008!

Eftersom jag gjorde en nystart av min viktnedgång den 16 augusti 2008 och nu har bytt blogg så lägger jag in mina mått och mål så ni kan se det här.

Vikt: runt 108 kg
Midjan: 129 cm
Höft: 125 cm
Lår (vänster): 69 cm
Överarm (vänster): 36 cm
Brösten: 119 cm

Mina delmål:
Delmål 1: 100 kg
Delmål 2: 95 kg
Delmål 3: 90 kg
Delmål 4: 85 kg
Delmål 5: 80 kg
Delmål 6: 75 kg
Delmål 7: 70 kg
Totala målvikten: 66 kg
Slutmål midjan: Under 80 cm

När jag når varje delmål ska jag ge mig själv en belöning, en belöning som jag ser fram emot.

Välkommen till Naomi's fotoblogg!



Välkommen till min fotoblogg!

Mitt namn är Naomi, som ni säkert redan vet. Jag är 18 år gammal, läser upp mina betyg på IV. Bor i Trollhättan, även kallad Trollywood. Jag har haft flertal bloggar tidigare, men nu vill jag satsa på en fotoblogg. Därför skapar jag en helt ny, vill börja om från början helt och hållet med en ny blogg. En nystart kan man väl kalla det för.

Jag har en son på 9 månader (exakt 9 månader på måndag). Han är min största kärlek i livet och kommer vara den enda största. Jag bor tillsammans med min sons pappa och våra två katter, som ni ser i headern. Där ser ni även min son. Jag hoppas ni kommer gilla mina bilder och även mina inlägg där jag kommer skriva text då och då.

Är det något ni undrar över är det bara att fråga!

RSS 2.0